Restaurant l'avi Mingo
RESTAURANT DE CUINA TRADICIONAL CATALANA DE TEMPORADA
Especialitats:
Canalons casolans
Bunyols de bacallà
Cap i pota amb cigrons d’Astorga
Mongetes del ganxet
Escudella i carn d’olla
Bacallà amb cigrons d’Astorga
Cabrit al grill a la llenya
Carns a la brasa a la llenya d’alzina
Trencadissa d’ous amb patates i botifarra negra
Cigrons d’Astorga sortits de l’olla o fregits amb cansalada
Xató a l’estil de Vilanova
Croquetes casolanes de pernil de Jabugo
Cassoleta de peus de porc amb patata brava i bolets de temporada.

Totes els divendres peix fresc d’Arenys
Temporada
Calçots
Carxofes
Favetes del Maresme saltejades amb botifarra negra i ceba de Figueres
Rovellons a la brasa
Rosinyols a la brasa o saltejats amb botifarra negra
Pesols de Llavaneres
Estofat de bolets detemporada
Trinxat de Cerdanya

El restaurant es denominava anteriorment Cafè de Dalt i era lloc de tertúlia de grans compositors com Isaac Albéniz, on passava tots els estius junt amb els seus amics com Menció Griful (Narel.li) a la sala adjunta al restaurant (Sala Giral) on oferia els millors concerts del seu repertori. Durant tot el segle XIX i gran part del XX el restaurant junt amb la Sala Giral va ésser l´eix i motor cultural de la història de Tiana.
Carrer Lola Anglada, 28
08391 Tiana

T. 933 952 206
T. 696 458 355
T. 630 073 126
Horari
Dilluns a diumenge
d'13.00h a 16.00h.
divendres i dissabtes
de 20.00h a 23.00h.
dimarts tancat