Forn de Pa Enric Solà
FORN DE PA I PASTISSERIA
Pa artesanal, masses mare.
Farines ecològiques, espelta, espelta integral, sègol, massa lenta.
Especialitats com quinoa, xia, cúrcuma, olives, ceba,...
Pastisseria i brioxeria artesana
Farines ecològiques, espelta, espelta integral, sègol, massa lenta.
Especialitats com quinoa, xia, cúrcuma, olives, ceba,...
Pastisseria i brioxeria artesana
![](https://acistiana.cat/wp-content/uploads/2019/03/12650812_470913566430691_7826942364391686978_n-1.jpg)
![](https://acistiana.cat/wp-content/uploads/2019/03/forn-sola-01.png)
![](https://acistiana.cat/wp-content/uploads/2021/03/cor-acist-01.png)
![](https://acistiana.cat/wp-content/uploads/2021/03/acist-tiana-01.png)
Sant Jaume, 6
08391 Tiana
08391 Tiana
T. 933 952 602
mapi_forn@hotmail.com
Horari
Dilluns a divendres
de 7.00h a 15.00h i 16.30h a 21.00h.
Dissabtes de 7.30h a 15.00h.
Diumenges i festius de 8.00h a 15.00h.
Dilluns a divendres
de 7.00h a 15.00h i 16.30h a 21.00h.
Dissabtes de 7.30h a 15.00h.
Diumenges i festius de 8.00h a 15.00h.