Ca l'Andreu
ecoturisme
Benvinguts a Ca l'Andreu Ecoturisme, un refugi sostenible situat a l'entorn de l'Ermita de l'Alegria, dins del Parc de la Serralada de Marina a Tiana.

Com a negoci familiar, ens esforcem per oferir una experiència autèntica i acollidora que posi en relleu els nostres valors de respecte pel medi ambient i amor per la natura. A Ca l'Andreu, tot està pensat per garantir una estada confortable i en sintonia amb l'entorn. No només oferim allotjament, sinó també una àmplia gamma d'activitats: visites als Horts de l'Alegria, sortides enoturistiques, sopars gastronòmics basats en l'horta o excursions pel Parc, hi ha opcions per a tots els gustos i edats.
A més, comptem amb espais ideals per a reunions d'empresa o celebracions de petit format, amb una atmosfera tranquila i inspiradora que fomenta la creativitat i el benestar.
Amb quatre habitacions dobles amb bany i un estudi amb sofà llit, tenim capacitat d'allotjament per a nou persones, garantint una experiència agradable i relaxada per a tots els hostes. A més, disposem d'una piscina que convida a refrescar-se i gaudir del bon temps.
Descobreix un racó de pau i harmonia, on la sostenibilitat es converteix en una forma de viure la vida.
Camí de Can Andreu 1
T. 610 500 065
T. 618 550 867
info@calandreutiana.com